Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt os meget gerne på telefon 71 99 28 80 eller [email protected] hvis du har spørgsmål, der ikke er besvaret herunder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad vi gør anderledes

Mange i den finansielle branche prøver via valuefaktoren at forudsige den fremtidige prisudvikling ved at forsøge at vurdere, om en aktie eller aktivklasse er over- eller undervurderet. Det gør vi ikke.

I stedet bruger vi den akademisk anerkendte momentumfaktor til systematisk og kvantitativt at analysere, hvilke værdipapirer de andre markedsaktører køber. Dét investerer vi efter.

Vælger du at investere med os, får du branchens måske mest fair og gennemsigtige prisstruktur. Hos os står intet med småt og vi tjener ikke på hverken formidlingsprovision, kurtage, spreads, depotgebyrer, fund of funds investeringer, valutaskæringer og så videre.

Vores investorer er ikke bare investorer. De er medinvestorer. For med et pænt tocifret millionbeløb investeret på lige vilkår med alle andre, har vi hånden på kogepladen, og passer derfor derfor på dine penge på præcis samme måde, som vi passer på vores egne.

Vores mål er at øge porteføljeværdien på fornuftig vis og på at skabe bedre afkast til dig end markedsafkastet – med samme eller lavere risiko.

Vores investeringer diversificeres fornuftigt, ligesom vi kun investerer i meget likvide børsnoterede værdipapirer ud fra en fast liste, du kender på forhånd.

Vi er eksperter i momentum, har hånden på kogepladen og tilbyder fair og gennemsigtige vilkår.

Velkommen hos Falcon Invest.

Hold dig opdateret - Med valgfri frekvens

Loading...