DA | EN
Morten Trebbien, Kundedirektør, Falcon Invest

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt os meget gerne på telefon 38 14 66 00 eller [email protected] hvis du har spørgsmål, der ikke er besvaret herunder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad vi gør anderledes

Mange i den finansielle branche prøver via valuefaktoren at forudsige den fremtidige prisudvikling ved at forsøge at vurdere, om en aktie eller aktivklasse er over- eller undervurderet. Det gør vi ikke.

I stedet bruger vi den evidensbaserede og akademisk anerkendte momentumfaktor til systematisk og kvantitativt at analysere, hvilke værdipapirer de andre markedsaktører køber. Dét investerer vi efter.

Vælger du at investere med os, får du branchens måske mest fair og gennemsigtige prisstruktur. Hos os står intet med småt og vi tjener ikke på hverken formidlingsprovision, kurtage, spreads, depotgebyrer, fund of funds investeringer, valutaskæringer og så videre.

Vores investorer er ikke bare investorer. De er medinvestorer. For med et pænt tocifret millionbeløb investeret på lige vilkår med alle andre, har ledelsen af Falcon Invests rådgiverselskab, Falcon Fondsmæglerselskab A/S, hånden på kogepladen og passer derfor på dine penge på præcis samme måde, som de passer på deres egne.

Målet i Falcon Invest er at øge porteføljeværdierne på fornuftig vis og på at skabe bedre afkast til dig end markedsafkastet – med samme eller lavere risiko.

Vores investeringer diversificeres fornuftigt, ligesom vi kun investerer i meget likvide børsnoterede værdipapirer ud fra en fast liste, du kender på forhånd.

Velkommen hos Falcon Invest.

Vejen til gode afkast
går gennem indbakken