Adm.direktør Thomas Knudsen, Falcon Fondsmæglerselskab A/S

Bliv medinvestor i Falcon Invest

Falcon Invest er en børsnoteret kapitalforening, noteret på Fondsbørsen i København.

Du kan blive medinvestor i vores kundeejede afdelinger/fonde C25, Europe og Flex direkte via din netbank.

Læs VENLIGST INDEN DU KØBER

1. Vi gør hver dag vores bedste for at skabe gode afkast til vores medinvestorer, og har for eksempel med vores Falcon C25 Momentum strategi markant outperformet det danske eliteaktieindeks. Undervejs har der været, og vil også fremover være, perioder, hvor vi underperformer, ligesom der har været perioder, hvor vi overperformer. Du kan naturligvis til enhver tid sælge dine investeringsbeviser i en Falcon-fond, men for at øge sandsynligheden for gode afkast, anbefaler vi en tidshorisont på 3 år+.

2. Falcon Invest afdelingerne er noteret på OMX Københavns Fondsbørs, der de fleste dage har åbent fra kl. 9 -17. Bemærk at investeringsbeviser dog først handles fra cirka kl. 10 og frem. Det er dog, afhængigt af din bank, udenfor handelstiden ofte muligt at oprette en limit-, markeds-, straks- eller børsordre, hvorefter investeringsbeviserne vil blive købt til limitkursen/aktuel kurs, når handlen åbner.

3. Du kan selv købe via din netbank som beskrevet nedenfor, men du er også velkommen til at kontakte Morten Trebbien via mail til [email protected] eller på mobil 23 64 79 28 for at få tilsendt tegningsblanket som PDF fil. For at du får den bedst mulige købskurs anbefaler vi, at du får Mortens hjælp (gratis) såfremt du enten ikke er vant til at købe aktier / værdipapirer eller ønsker at købe for mere end 100.000 kr.

Sådan køber du via din netbank

 1. Log på din netbank og gå til “investering” (kan være forskelligt fra bank til bank).
 2. Søg efter den afdeling, du ønsker at købe investeringsbeviser i:
  Falcon C25, Falcon Europe eller Falcon Flex.
  Evt. via ISIN kode: DK0060854313, DK0060854586 eller DK0060854230

  Kan du ikke finde den ønskede afdeling, så kontakt Morten Trebbien på 23 64 79 28.
 3. Køb det antal, du måtte ønske.
  Jyske Bank er såkaldt market maker og sørger, at du til enhver tid kan købe og sælge uanset hvilken bank, du bruger.
 4. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde dig opdateret omkring din investering, sende månedlige rapporter, nyheder, invitationer til investorarrangementer, generalforsamlinger, m.m. Disse informationer og invitationer er naturligvis valgfrie og kan til enhver tid afmeldes.
 5. Følg os også gerne på sociale medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter

Hvilke midler

Alle typer midler kan investeres; f.eks. frie midler, VSO og pension. Falcon Invest falder ikke ind under 20% reglen i pensionsdepoter, og man kan dermed investere op til 100% af ens pensionsmidler i Falcon-afdelingerne.

Tidshorisont

Ekstern research har vist, at gode afkast afhænger af ens tidshorisont. Jo længere tidshorisont, desto højere konfidens er der for et godt langsigtet afkast. Vi anbefaler derfor, at man anser sin investering hos os som en investering med 3 år+ tidshorisont.

Sådan sælger du

Du kan til enhver tid nemt sælge dine investeringsbeviser via din netbank / online investering.

Jyske Bank er market maker og garant for, at du når som helst kan sælge dine investeringsbeviser uanset hvilken bank, du bruger.

Honorar og omkostninger

Hos Falcon Invest sætter vi en ære i at tilbyde fair og gennemsigtige vilkår til vores investorer. Læs mere om vilkårene her.

Loading...