Adm.direktør Thomas Knudsen, Falcon Fondsmæglerselskab A/S

Bliv medinvestor i Falcon Invest

Falcon Invest er en børsnoteret investeringsforening, noteret på Fondsbørsen i København.

Du kan blive medinvestor i vores kundeejede fonde Danske Aktier Momentum, Europe MomentumFlex Momentum og Global Momentum direkte via din netbank.

Læs VENLIGST INDEN DU KØBER

Vi gør hver dag vores bedste for at skabe gode afkast til vores medinvestorer, og har for eksempel siden 2012 med vores strategi i Falcon Danske Aktier Momentum skabt et markant merafkast (268,7% efter alle omkostninger) i forhold til det danske sammenligningsindeks (183,1%).

Undervejs har der været, og vil også fremover være, perioder, hvor vi underperformer, og i sådanne perioder er det vigtigt fortsat at være tro mod strategien.

Du kan naturligvis til enhver tid sælge dine investeringsbeviser i en Falcon-fond, men for at øge sandsynligheden for gode afkast, anbefaler vi en tidshorisont på 3 år+.

Vores fonde er noteret på OMX Københavns Fondsbørs, der de fleste dage har åbent fra kl. 9 -17. Bemærk at handlen med investeringsbeviser dog først åbner omkring kl. 10.

Det er, afhængigt af din bank, udenfor handelstiden ofte muligt at oprette en limit-, markeds-, straks- eller børsordre, hvorefter investeringsbeviserne vil blive købt til limitkursen/aktuel kurs, når handlen åbner. Læs evt. mere om prisudregningen og prisdannelsen i vores fonde her.

Du kan købe via din netbank som beskrevet under “Sådan køber du via din netbank” her på siden, men er også velkommen til at kontakte Morten Trebbien via mail til [email protected] eller på mobil 23 64 79 28 for at få tilsendt tegningsblanket som PDF fil i stedet.

For at du får den bedst mulige købskurs anbefaler vi, at du får Mortens (gratis) hjælp, såfremt du enten ikke er vant til at købe aktier / værdipapirer eller ønsker at købe for mere end 200.000 kr.

Sådan køber du via din netbank

 1. Log på din netbank og gå til “investering” (kan være forskelligt fra bank til bank).
 2. Søg efter den fond, du ønsker at købe investeringsbeviser i:
  Falcon Danske Aktier, Falcon Europe, Falcon Flex eller Falcon Global
  Evt. via fondskode (ISIN): DK0060854313, DK0060854586, DK0060854230 eller DK0060949378

  Kan du ikke finde den ønskede fond, så kontakt Morten Trebbien på 23 64 79 28.
 3. Køb det antal, du måtte ønske.
  Jyske Bank er såkaldt market maker og sørger for, at du til enhver tid kan købe og sælge uanset hvilken bank, du bruger.
 4. Vi anbefaler, at du tilmelder dig opdateringer fra os, så vi kan holde dig opdateret omkring din investering, sende månedsrapporter, nyheder, invitationer til arrangementer, generalforsamlinger, m.m. Er du allerede tilmeldt, så tilmeld dig venligst igen med angivelse af, at du er investor og i hvilke(n) fond(e).
 5. Følg os også gerne på sociale medier:
  Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter

NEMT AT SÆLGE IGEN

Som nævnt ovenfor anbefaler vi, at man ser sin investering med os på længere sigt, men du kan naturligvis til enhver tid nemt sælge dine investeringsbeviser i en Falcon-fond. Jyske Bank er såkaldt market maker og garant for, at du når som helst kan sælge til en fair pris, uanset hvilken bank du bruger.

Honorar og omkostninger

Vi sætter en ære i, at der hos os intet står med småt samt at tilbyde fair og gennemsigtige vilkår til vores investorer. Vores rådgiver, Falcon Fondsmæglerselskab, har desuden både hånden på kogepladen og incitament til at holde omkostningerne i Falcon Invest fondene på et minimum. Læs mere her.

Hvilke midler

Alle typer midler kan investeres; f.eks. frie midler, VSO og pension. Vores fonde falder ikke ind under 20% reglen i pensionsdepoter, og man kan dermed investere op til 100% af ens pensionsmidler i hver af Falcon-fondene.