BØRSNOTERING AF NY FOND: FALCON BRIGHTER FUTURE
Tegningsperioden er i gang og slutter 22. november! Spar kurtagen. Læs mere om Falcon Brighter Future og download tegningsblanket, brochure og andet materiale her.
Morten Trebbien, Kundedirektør, Falcon Fondsmæglerselskab A/S

Vores investeringsfonde

Hos Falcon Invest er vi eksperter i den akademisk anerkendte momentumfaktor, som vi bruger til at udvælge værdipapirer til vores fonde, der alle er noteret på fondsbørsen i København. Nedenfor finder du en kort oversigt med links til siderne for hver af vores fonde.

Oversigt

FondInvesterer i børsnoterede…Afkast p.a. *
Falcon Danske Aktier MomentumEnkeltaktier i primært det danske C25 aktieindeks, sekundært andre meget likvide danske large- og midcap aktier19,2%
Falcon Europe MomentumEnkeltaktier i 15 europæiske eliteaktieindeks9,8%
Falcon Global MomentumEnkeltaktier i 22 eliteaktieindeks i Nordamerika, Europa og Stillehavsområdet11,5%
Falcon Flex MomentumETF’er med forskellige aktivklasser + Periodevis kapitalbeskyttelse6,6%

Alle fondene er akkumulerende

* Før børsnotering i 2017 eksisterede 3 af fondene som unoterede investeringsaktieselskaber, også under navnet Falcon Invest. Vi gør opmærksom på, at nogle af de viste p.a. afkast ikke udelukkende er fra de børsnoterede fonde, men delvist fra enten simuleringer af strategierne og/eller forudgående faktiske afkast med investeringsstrategierne fra før børsnoteringen. Specifik information herom fremgår af siden for hver enkelt fond.

Hvordan vi er anderledes