DA | EN
Morten Trebbien, Kundedirektør, Falcon Fondsmæglerselskab A/S

Vores investeringsfonde

Hos Falcon Invest er vi eksperter i den akademisk anerkendte momentumfaktor, som vi bruger til at udvælge værdipapirer til vores fonde, der alle er noteret på fondsbørsen i København. Nedenfor finder du en kort oversigt med links til siderne for hver af vores fonde.

AKTIESTRATEGIER

FondInvesterer i børsnoterede…
Falcon Danske Aktier MomentumEnkeltaktier i primært det danske C25 aktieindeks, sekundært andre meget likvide danske large- og midcap aktier
Falcon Europe MomentumEnkeltaktier fra eliteindeks i de 15 europæiske lande, der indgår i MSCI Europe
Falcon Global MomentumEnkeltaktier fra eliteindeks i de 23 lande (Nordamerika, Europa og Stillehavsområdet), der indgår i MSCI World

SPECIALISEREDE STRATEGIER

FondInvesterer i børsnoterede…
Falcon Brighter FutureGlobale aktier med fokus på bæredygtighed og ansvarlighed + periodevis allokering til lavmomentumaktier.
Falcon Flex MomentumETF’er med forskellige aktivklasser + Periodevis kapitalbeskyttelse

Alle fondene er akkumulerende

* Før børsnotering i 2017 eksisterede 3 af fondene som unoterede investeringsaktieselskaber, også under navnet Falcon Invest. Vi gør opmærksom på, at nogle af de viste p.a. afkast ikke udelukkende er fra de børsnoterede fonde, men delvist fra enten simuleringer af strategierne og/eller forudgående faktiske afkast med investeringsstrategierne fra før børsnoteringen. Specifik information herom fremgår af siden for hver enkelt fond.

Hvordan vi er anderledes