BØRSNOTERING AF NY FOND: FALCON BRIGHTER FUTURE
Tegningsperioden er i gang og slutter 22. november! Spar kurtagen. Læs mere om Falcon Brighter Future og download tegningsblanket, brochure og andet materiale her.
Millionærklubben Radio 24/7 med Falcon Invest om momentum

Millionærklubben på Radio 24/7 om Falcon Invest og momentum

I går deltog vi i radioprogrammet Millionærklubben på Radio 24/7, der handler om handel med aktier, investeringerforeninger, m.m. Denne gang handlede programmet også om Falcon Invest, investeringsfaktorer og i særdeleshed om momentumfaktoren.

Millionærklubbens vært, Pernille Enggaard, tog sammen med den faste paneldeltager Lars Persson i går imod Kommunikationsdirektør & Partner i Falcon Fondsmæglerselskab, Rasmus Sommerskov til en snak om Falcon Invest og momentum.

Rasmus fortalte, hvordan han solgte sin virksomhed for mange millioner kroner og tabte nogle af pengene i en stor dansk investeringsforening, og hvordan det startede hans indtræden i finansverdenen. Han fortalte også om, hvilke danske aktier – og udenlandske, der pt. er i bedst og dårligst momentum samt forklarede nogle af de ting, man som momentuminvestor skal være opmærksom på.

Hør eller genhør programmet på Millionærklubbens hjemmeside her.

Vejen til gode afkast
går gennem indbakken