Månedsopdatering marts 2018

Gå-hjem-møder i hele landet

Vi afholder i øjeblikket kl. 15.30 på hverdage gå-hjem-møder af 1 times varighed rundt om i landet, hvor du/I uforpligtende kan få mere information om Falcon Invest og de investeringsmuligheder, vi tilbyder.

Se byer, datoer og tilmeldingsinformation

Bliv medinvestor og høst merafkast

Hos Falcon Invest har vi 3 fonde:

Alle er baseret på den evidensbaserede momentumfaktor, som fra akademisk hold er blevet påvist at give markante merafkast på tværs af aktivklasser og geografiske regioner. Læs om forskellen på fondene her.

De kloge ord om ikke at lægge alle æg i en kurv gælder også, eller måske især, indenfor investering. Derfor anbefaler vi ikke, at man udelukkende investerer i Falcon Invest, men at man kombinerer sine momentuminvesteringer hos os med f.eks. valuefaktoren, som er den investeringsfaktor, stort set alle banker og investeringsforeninger i Danmark benytter. Kombinerer man value og momentum, kan man opnå højere og mere stabile afkast. Vi har opsummeret noget af forskningen her.

Ønsker du at blive medinvestor i en eller flere Falcon-fonde, kan du nemt blive det via din netbank. Du er også velkommen til at kontakte Morten Trebbien via email på [email protected] eller mobil 23 64 79 28 for at få tilsendt tegningsblanket som PDF fil – så hjælper han med det praktiske og med, at du får den bedst mulige kurs.

Spørgsmål og kommentarer er som altid meget velkomne.

Send mig gerne en direkte mail på [email protected] eller ring på telefon 71 99 28 80.

Med venlig hilsen

Rasmus Sommerskov
Partner i Falcon Fondsmæglerselskab A/S &
Medinvestor i alle Falcon Invest fondene

Rasmus Sommerskov, Kommunikationsdirektør & Partner - Falcon Fondsmæglerselskab A/S

Spørgsmål?

Rasmus Sommerskov, Kommunikationsdirektør & Medinvestor i Falcon Invest

Rasmus startede sin karriere i IT- og rekrutteringsbranchen og stiftede i år 2000 jobportalen IT-Jobbank, der i løbet af få år blev suveræn markedsleder i Danmark. I 2006 solgte han den til børsnoterede StepStone for et tocifret millionbeløb og har siden da været business angel samt arbejdet med investering i børsnoterede værdipapirer.

Se video hvor Rasmus fortæller, hvorfor han har været med til at starte Falcon Invest.

Rasmus kan kontaktes på 71 99 28 88 eller via e-mail.

Vejen til gode afkast
Går gennem indbakken