Interview i Børsen med Falcon Invests porteføljemanager, René Engell
DA | EN

Interview med porteføljemanager René Engell i Børsen

Oktober har indtil videre været en dårlig måned for de danske aktieinvestorer, og kursfaldene i aktiemarkedet har i høj grad fået medierne til at fokusere på dem, der råber højest og forudsiger en ny finanskrise.

Hos Falcon har vi stadig til gode at finde en krystalkugle, der virker. Derfor undlader vi at prøve at forudsige fremtiden. I stedet bruger vi tiden på at følge vores i forvejen fastlagte strategier uden påvirkning af menneskelig psykologi.

Dagbladet Børsen spurgte tidligere i dag alligevel vores porteføljemanager René Engell om, hvad man som investor bør gøre i perioder med fald som nu. Han svarede: “Man skal ikke begynde at sælge ud af noget, man ikke allerede havde planer om at sælge. Hvis man alligevel gør det, skal man have en klar strategi for, hvornår man går ind igen”.

Artiklen i fuld længde kræver Børsen login, men overskriften fortæller faktisk hele budskabet. Derudover nævnte René også, at vi i Falcon Flex Momentum, der er vores eneste investeringsfond, som ikke er en ren aktiefond, nu ligger 12% kontant på grund af faldende momentum. Han nævner dog i samme ombæring, at det kan være, at momentum er stigende igen om nogle få uger, så at det for nuværende er faldene betyder ikke, at markederne vil blive ved med at falde.

Apropos: For nogle måneder siden udgav vi artiklen Dystre medieoverskrifter har ingen forudsigelsesværdi. Den er ret interessant læsning, især i tider som nu.

Vejen til gode afkast
går gennem indbakken