Hvorfor dele investeringsstrategier? - Se svaret på spørgsmålet her..
DA | EN
Adm.Direktør i Falcon Invest Thomas Knudsen

Hvorfor stifte Falcon Invest?

Når I selv har tjent så meget på salg af jeres virksomheder, hvorfor valgte I så at udbyde jeres investeringsstrategier til andre fremfor blot selv at bruge dem? Det er et rigtig godt spørgsmål som flere har spurgt os om, og som vi har besvaret nedenfor.

VI INVESTERER EGNE FORMUER I FALCON INVEST

Har man arbejdet hårdt for at tjene sin formue, har man ofte i ekstra høj grad et ønske om først og fremmest at bevare den – dernæst øge den. Sådan har vi det selv, og stiftede derfor Falcon Invest for at bevare og øge eksisterende formuer, inklusiv vores egne.

Vi stiftede Falcon Invest, fordi vi:

  • Ønskede fornuftsfunderede og diversificerede investeringsmuligheder baseret på vores investeringsfilosofi, der uden unødige risici kunne give os en attraktiv forrentning af vores egne formuer.
  • Selv havde været kunder i investeringsforeninger, hvor der stod ting med småt og hvor omkostningerne ikke var gennemsigtige. Hos Falcon Invest står intet med småt.
  • Efter gennem mere end 3 år (fra 2012 til 2015) at have benyttet en momentumstrategi med signifikant outperformance på det danske aktiemarked, besluttede vi at tilbyde andre at investere med os via Falcon Invest.
  • Selvom vi havde solgt vores virksomheder stadig både har og havde masser af ambitioner. Vi vil gøre op med en gebyrtung og uigennemsigtig finansiel branche – og ønsker med Falcon Invest at tilbyde en evidensbaseret og mere fair investeringsmulighed.

Tilsammen har vi som stiftere investeret et stort tocifret millionbeløb i Falcon Invest fondene på lige vilkår med eksterne investorer. Vi har derfor præcis samme mål og interesser som dem, der har betroet os deres midler: At skabe gode, risikojusterede afkast.

Med venlig hilsen

Thomas Knudsen
Medstifter af Falcon Invest samt adm. direktør og partner i Falcon Fondsmæglerselskab A/S og medinvestor i alle Falcon Invests investeringsfonde.

Vejen til gode afkast
går gennem indbakken