Kommunikationsdirektør i Falcon Invest Rasmus Sommerskov

Hvorfor dele investeringsstrategier?

Når I selv har tjent så meget på salg af jeres virksomheder, hvorfor udbyder I så jeres investeringsstrategier til andre fremfor blot selv at bruge dem? Det er et rigtig godt spørgsmål, som vi har besvaret nedenfor.

VI INVESTERER EGNE PENGE I FALCON INVEST

Har man arbejdet hårdt for at tjene sin formue, har man ofte i ekstra høj grad et ønske om først og fremmest at bevare den – dernæst øge den. Sådan har vi det selv og har derfor stiftet Falcon Invest for at bevare og øge eksisterende formuer, inklusiv vores egne.

Vi stiftede Falcon Invest, fordi vi:

Tilsammen har vi som stiftere investeret et stort tocifret millionbeløb i Falcon Invest selskaberne på lige vilkår med eksterne investorer. Vi har derfor præcis samme mål og interesser som dem, der har betroet os deres midler: At skabe gode, risikojusterede afkast.

ATTRAKTIVE VILKÅR

I modsætning til de fleste andre danske aktivt forvaltede investeringsselskaber tjener forvaltningsselskabet Falcon Fondsmæglerselskab A/S ikke penge på et fast årligt honorar eller en procentdel af formuen under forvaltning, men udelukkende via resultathonorar på 10% af nettoafkastet til investorerne.

Resultathonoraret er baseret på high water mark og beregnes derfor kun, når et nyt toppunkt i investors porteføljeværdi opnås – og da kun af forskellen mellem det nye og det gamle toppunkt. Falcon Fondsmæglerselskab A/S tjener dermed ikke så meget som en krone, medmindre du som investor får et afkast på din investering. Læs mere her.

Vejen til gode afkast
Går gennem indbakken

 • DET FÅR DU:

  • Afkastrapporter og indsigt i vores porteføljer
  • Viden, research, artikler og nyheder
  • Invitationer til investorarrangementer, generalforsamlinger m.m.
  • Investeringstips til bedre afkast på dine investeringer

  Alt samlet i 1 månedlig mail. Ingen spam. Nem afmelding.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.