Hvad er et investeringsbevis? - Bliv klogere på det her..
DA | EN
Navitas Aarhus

Hvad er et investeringsbevis?

Investeringsbeviser kaldes også for investeringsforeningsandele eller kapitalforeningsandele. Da Falcon Invest er en investeringsforening, investerer man med os ved at købe investeringsbeviser i en af de børsnoterede afdelinger  (investeringsfonde) i Investeringsforeningen Falcon Invest.

Et investeringsbevis “samler” flere værdipapirer i ét papir. Når du køber et investeringsbevis i en af investeringsfondene i Falcon Invest, lægger vi pengene i en fælles pulje sammen med de øvrige investorers penge, og puljen udgør dermed afdelingens samlede formue. Denne formue investerer vi i en række værdipapirer, blandt andet i aktier i det danske C25 index i Falcon Danske Aktier Momentum.

Investeringsbeviser kan købes på børsen på samme måde som aktier, og er dermed en enkel måde at investere i værdipapirer på. Når du køber et investeringsbevis, får du samtidig professionel porteføljepleje og en god risikospredning af dine investeringer. Det betyder, at du ikke behøver stor viden om markederne for at investere.

Du kan nemt købe investeringsbeviser i alle investeringsafdelinger i Investeringsforeningen Falcon Invest. Læs mere om hvordan du gør her.

VIL DU VIDE MERE?

Morten Trebbien, Kundedirektør & Medinvestor i Falcon Invest

Morten er oprindeligt uddannet i Jyske Bank, hvor han senere fik ansvar for rådgivning og salg af udenlandske aktier til bankens investeringsafdelinger.

I 1998 flyttede han og familien til Schweiz, hvor han blev Vice President, Sales i Credit Lyonnais Securities. Karrieren i Schweiz fortsatte senere i Jefferies Equities, inden han og familien i 2003 vendte tilbage til Danmark.

Morten kan kontaktes på 23 64 79 28 eller via e-mail.

Vejen til gode afkast
går gennem indbakken