Her er dit overblik

Vi hjælper dig, som enten ikke har mod på eller ikke interesserer dig for investering i enkeltaktier, med at øge din formue, uden at du behøver tage stilling til, hvilke aktier du skal købe.

Alle Falcons fonde er UCITS-godkendte. I webinaret gennemgik jeg, hvilke fordele det har for dig som investor. Helt grundlæggende betyder det, at investorbeskyttelsen er høj i forhold til, hvordan foreningen administreres, og hvordan investeringerne forvaltes efter reglerne.

Vi har hånden på kogepladen og er naturligvis selv investorer i fondene på lige fod med alle andre medinvestorer. I modsætning til de større investeringsforeninger har du altid mulighed for at kontakte mig, hvis du har spørgsmål om vores fonde. Jeg er selv medinvestor og har været det siden starten. Jeg er også porteføljeforvalter på vores fonde. Det er din garanti for tryghed i dine investeringer.

Falcons fonde kan handles frit på online handelsplatforme såsom Saxo Bank og Nordnet. De kan også handles i næsten alle netbanker. Vi oplever dog, at enkelte banker lægger restriktioner for deres kunder, da de gerne vil have, at kunderne kun køber det, som banken selv tjener penge på.

DETTE ER VIGTIGT NÅR DU INVESTERER

Når du køber investeringsforeninger er det vigtigt at være opmærksom på, hvorledes de aktier, der investeres i udvælges.

De fleste danske investeringsforeninger anvender en value-strategi. De køber aktier, de synes er billige. Og de sælger dem, de synes er dyre. For at få succes med en sådan investeringsstrategi er det essentielt, at metoden til at skønne selskabets reelle værdi er god. Ellers risikerer forvalteren at investere i selskaber, der blot falder i kurs.

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at hvis man køber to forskellige investeringsforeninger, hvor den grundlæggende metode til aktieudvælgelse er ens, opnås ikke yderligere diversificering. I stedet kommer porteføljen til at indeholde nogenlunde de samme aktier, udvalgt af to forskellige porteføljeforvaltere.

Sådan investerer vi

Falcon Danske Aktier

Falcon Danske Aktier investerer som navnet antyder kun i danske aktier. Porteføljen indeholder en bred vifte af de mest attraktive danske C25, large og mid-cap selskaber.

Investeringerne er nøje sammensat  således, at porteføljen typisk består af 20-30 forskellige aktier. Det antal sikrer en fornuftig risikospredning samtidig med, at porteføljen er tilpas koncentreret til, at vi kan levere bedre afkast en sammenligningsindekset på langt sigt.

Historisk har det givet et højt afkast med en lav risiko. Det er meget attraktivt, da de fleste investorer ønsker et stabilt langsigtet afkast med et minimum af risiko for tab af kapitalen.

Falcon Danske Aktier er et oplagt valg og kan udgøre fundamentet for dine investeringer i danske aktier.

Se webinar om Falcon Danske Aktier

Falcon brighter future

Falcon Brighter Future investerer globalt i selskaber i udviklede lande. Porteføljen består af ca. 250 selskaber som er de stærkeste indenfor deres sektor. Derudover er det også selskaber som scorer højt i deres respektive branche indenfor bæredygtighed og ansvarlighed.

Vi udvælger de selskaber som har de mest attraktive egenskaber. Det vi kigger efter, er selskaber, der er billige i forhold til, hvor meget de er værd, og selskaber, der har stærke og sunde balancer. Det er også selskaber, hvis værdi svinger mindre op og ned end markedet og selskaber som har klaret sig godt kursmæssigt. Selskaber med de egenskaber har historisk set givet gode afkast, og det forventer vi at de også gør i fremtiden.

Falcon Brighter Future er oplagt valg til din portefølje, når du investerer globalt. Du får en stor risikospredning på selskaber, sektorer og geografi og er investereret i stærke virksomheder.

Modelafkast for Falcon Brighter Future indtil 31. maj 2023

Se webinar om Falcon Brighter Future

Vi er falcon

Du behøver ikke at være investeringsekspert for at kunne se din formue vokse. De fleste bruger også en revisor til regnskabet, en sundhedsfaglig person til helbredsmæssige forhold, og en tømrer, når der skal nyt tag på huset. Få plejet dine investeringer af en professionel.

Fra venstre mod højre består Falcon af vores kundedirektør Morten Trebbien, porteføljemanager og investeringsdirektør René Engell (som du allerede kender), marketingansvarlig Mikkel Mølbjerg, økonomichef og complianceansvarlig Louise Lykkegaard og vores administrerende direktør Thomas Knudsen.

Vi er Danmarks førende investeringsrådgiver indenfor multistrategi-investering og har siden etableringen leveret investeringsløsninger, som har givet gode afkast igennem både stabile og urolige tider på aktiemarkedet.

Investeringsforeningen Falcon Invest rådgives om investeringerne af Falcon Fondsmæglerselskab A/S. Det betyder, at vi har Finanstilsynets tilladelse til at yde investeringsrådgivning og porteføljepleje til vores kunder. For at sikre at alt foregår som det skal, er alle fondsmæglerselskaber underlagt løbende tilsyn af Finanstilsynet.