Foredrag om momentum onsdag den 2. november i Aarhus og København
DA | EN

Foredrag om momentum onsdag den 2. november i Aarhus og København

Falcon Invest har hermed fornøjelsen af at invitere til foredrag om momentum onsdag den 2. november i Aarhus og København.

Vi har inviteret professor Søren Hvidkjær fra CBS til at komme og fortælle om momentuminvestering, investoradfærd og kombinationen af value og momentum, ligesom vores investeringsdirektør og partner i Falcon Invest, René Engell, også vil fortælle om momentum.

Den primære målgruppe professionelle investorer samt andre teknisk interesserede, da fokus er på mere viden om momentum på teknisk/akademisk niveau.

Agenda – Søren Hvidkjær

Om Søren Hvidkjær
Professor, Copenhagen Business School

Søren Hvidkjær er institutleder på Institut for Finansiering på CBS. Han har leveret banebrydende forskning, der forbinder forskningsområderne asset pricing og market microstructure, og fik, sammen med to amerikanske professorer, publiceret en artikel om emnet i Journal of Finance (Easley, Hvidkjaer og O’Hara, 2002). Artiklen indbragte Søren Hvidkjær og de to medforfattere Journal of Finance Smith-Breeden prisen –  den fornemmeste “best paper award” inden for finansiel økonomi.

Søren Hvidkjær har desuden skrevet flere forskningsartikler om momentum, bl.a. en i Journal of Financial Economics, hvor han viste, at aktiemomentum påvirker fremtidige kurser for virksomhedsobligationer, mens han i en artikel i Review of Financial Studies har vist, at små investorer handler på en tabsgivende måde i momentumporteføljer. Links til publikationer kan findes her: www.cbs.dk/staff/shfi

Agenda – René Engell

Om René Engell
Porteføljemanager og Investeringsdirektør, Falcon Invest

René Engell er hovedarkitekten bag Falcon Invests investeringsstrategier og har i en årrække arbejdet som investeringsdirektør med formueforvaltning i unoterede investeringsselskaber.

Han har to bachelorgrader; én i psykologi og én i økonomi fra henholdsvis Københavns Universitet og CBS. Gennem mere end et årti har han anvendt disse umiddelbart meget forskellige kompetenceområder til at udvikle momentumbaserede investerings-strategier på baggrund af både egen research samt den omfattende akademiske research, der eksisterer inden for behavioral finance og momentum.

Tilmelding
Se denne PDF

Vejen til gode afkast
går gennem indbakken