Flyvende Aarhus-firma går på børsen 7. september 2017
DA | EN
Stifterne af Falcon Invest & Falcon Fondsmæglerselskab - Rasmus Sommerskov, René Engell, Thomas Knudsen

Flyvende Aarhus-firma går på børsen 7. september 2017

Det er oppe i tiden, at man skal investere ”passivt” og via såkaldte ETF’er, som blandt andet Danske Banks June-produkt tilbyder. Det giver god mening. Man kan dog også investere efter akademisk anerkendte investeringsfaktorer – blandt andet momentumfaktoren, som stifterne bag aarhusianske Falcon Invest har gjort sig til specialister i og skabt ekstraordinært gode resultater med, især ved investering i danske aktier. Nu går de på børsen.

Aarhusianske Falcon Invest er, som de eneste i Danmark, specialister i den såkaldte momentumfaktor, der i de senere år har opnået stor opmærksomhed og anerkendelse i akademiske kredse. Siden 3. februar 2012 har de investeret med momentumfaktoren og børsnoterer nu deres investeringsselskaber på Fondsbørsen i København for at nå endnu bredere ud med deres investeringsstrategier, hvor i sær deres investeringer i danske aktier har skabt ekstraordinært gode afkast til investorerne og markant outperformet det danske Nasdaq OMX C20/C25 aktieindeks.

Selskaberne børsnoteres med 3 afdelinger:
Falcon Danske Aktier Momentum, Falcon Europe Momentum, Falcon Flex Momentum

Frem til 1. september kan investorer tegne aktier i afdelingerne, som har første handelsdag på Fondsbørsen i København den 7. september 2017.

Bestyrelsesformand er Jes Damsted, tidligere direktør i BRFkredit.

Vejen til gode afkast
går gennem indbakken