Falcon Fondsmæglerselskab - Ledelse og bestyrelse - Lær os at kende
DA | EN
Navitas Aarhus

Falcon Fondsmæglerselskab

Falcon Fondsmæglerselskab A/S er investeringsrådgiver for Investeringsforeningen Falcon Invest.

Falcon Fondsmæglerselskab A/S
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
Telefon: 71 99 28 80
E-mail: [email protected]
Hjemmeside: https://falconfms.dk
CVR-nummer: 36478780
Godkendt af Finanstilsynet med FT nr. 8321.

Almindelige forretningsbetingelser og klagemuligheder
Se venligst denne PDF.

Ordreudførelsespolitik
Se venligst denne PDF.

Revision
PwC
Resenvej 81
7800 Skive

Bankforbindelse
Danske Bank A/S
Kannikegade 4-6
8000 Aarhus C

Ledelsen

Thomas Knudsen

THOMAS KNUDSEN

Adm. direktør & partner

Thomas er cand.merc.aud. og startede sin karriere som revisor i KPMG. I år 2000 blev han statsautoriseret revisor og arbejdede efterfølgende som økonomistyringskonsulent i Arthur Andersen og Deloitte, hvor han blev partner i 2002.

I 2005 stiftede Thomas med sin bror Bjarne selskabet CLC bio, der med Thomas som CEO voksede til 120 medarbejdere og blev verdens førende leverandør af software til DNA-forskning og DNA-baseret diagnostik.

I 2013 blev CLC bio solgt for et trecifret millionbeløb til den tyske koncern QIAGEN, der er noteret på NASDAQ-børsen i USA.

Se video med Thomas og læs mere om ham på LinkedIn.

Direkte tlf: 40 41 20 18
E-mail: [email protected]

René Engell

RENÈ ENGELL

Porteføljemanager/investeringsdirektør & partner

René har to bachelorgrader; én i psykologi og én i økonomi fra henholdsvis Københavns Universitet og CBS.

Gennem mere end et årti har han anvendt disse umiddelbart meget forskellige kompetenceområder til at udvikle momentumbaserede investeringsstrategier og er hovedarkitekten bag strategierne, vi benytter i Falcon. De er udviklet på baggrund af både egen research samt den omfattende akademiske research, der eksisterer inden for behavioral finance og momentum.

Inden etableringen af Falcon Invest har René i en årrække arbejdet sammen med Thomas og Rasmus omkring optimering og implementering af investeringsstrategierne.

Se video med René og læs mere om ham på LinkedIn.

Direkte tlf: 30 74 09 29
E-mail: [email protected]

Morten Trebbien

MORTEN TREBBIEN

Kundedirektør & partner

Morten er oprindeligt uddannet i Jyske Bank, hvor han senere blev aktiedealer med ansvar for rådgivning og salg af udenlandske aktier til bankens investeringsafdelinger.

I 1998 flyttede han og familien til Schweiz, hvor han blev Vice President, Sales i Credit Lyonnais Securities. Her havde han ansvar for opbygning af salgsfunktionen med henblik på salg og rådgivning af udenlandske aktier til skandinaviske institutionelle kunder.

Karrieren i Schweiz fortsatte i Jefferies Equities inden han og familien i 2003 vendte tilbage til Danmark. Her var han først i Jyske Bank, dernæst Spar Nord, inden han stiftede og blev partner i Stonehenge Fondsmæglerselskab. Efter at have solgt sin ejerandel i Stonehenge, blev han Head of Institutional Sales i SKAGEN fondene, hvor han var i 5 år indtil hans ansættelse i Falcon.

Læs mere om Morten på LinkedIn.

Direkte tlf: 23 64 79 28
E-mail: [email protected]

Bestyrelsen

Jesper Jarlbæk, Falcon Fondsmæglerselskab

Jesper Jarlbæk
Bestyrelsesformand

Jesper Jarlbæk er uddannet statsautoriseret revisor  (1981), var Managing Partner i Arthur Andersen & Co. Indtil 2002, og Koncerndirektør i Deloitte 2002-2006. Siden da har Jesper  helliget sig bestyrelsesarbejde samt investeringer i vækstvirksomheder. Han er bestyrelsesmedlem i Bang  & Olufsen, bestyrelsesformand i  kapitalfonden CataCap og derudover bestyrelsesmedlem i en række vækstvirksomheder, som han også er aktionær i. Jesper er formand for DanBAN (Danish Business Angels),  næstformand i DVCA, Dansk Venture Capital Association, samt Bestyrelsesmedlem og kasserer i EBAN, den europæiske sammenslutning af Business Angel netværk

Læs mere om Jesper på LinkedIn.

 

Mikael Jakobsen

Mikael Jakobsen
Bestyrelsesmedlem

Mikael er uddannet i den finansielle sektor, hvori han siden har været i 40 år. Senest har han fra 2010 til juni 2018 været Bankdirektør i Nordjyske Bank med ansvarsområder indenfor bl.a. forretningsudvikling på hele privatkunde- og private banking området, salg og marketing, HR og personaleudvikling, strategi,
ledelse- og organisationsudvikling. I direktionen har Mikael deltaget aktivt i fem fusioner.

Mikael sidder i dag i bestyrelsen for Superligaklubben Vendsysel FF hvor han er næstformand, og har derudover egen virksomhed indenfor ledelse, strategi, forretningsudvikling samt sparring af bestyrelsesformænd, direktioner, ledere og ledergrupper.

Læs mere om Mikael på LinkedIn.


Jørgen Lund Lavesen

Jørgen Lund Lavesen
Bestyrelsesmedlem

Jørgen har mere end 30 års erhvervserfaring inden for finansiering, treasury management, kreditvurdering og kreditforsikring. Finansiel ledelse omfatter ansættelser hos bl.a. Citibank NA, GN Store Nord A / S, NKT Holding og de seneste 20 år som administrerende direktør og nordisk direktør for kreditforsikringsselskabet ATRADIUS.

Læs mere om Jørgen på LinkedIn.


Vejen til gode afkast
går gennem indbakken