Falcon Europe – Ny investeringsmulighed med introduktionsrabat

Vi har modtaget besked fra Finanstilsynet om, at Falcon Europe Momentum nu er registreret hos dem, og har derfor hermed fornøjelsen af at kunne åbne op for investorer i dette nye Falcon-selskab.

Succesfuld strategi
Falcon Europe Momentum bygger på samme strategi, som ligger bag vores snart 5 års live-historik med investering i de største danske aktier i Falcon DK/C20 Momentum. Her har vi opnået 178% i afkast mod C20 (CAP GI) indeksets 120% for samme periode.

Falcon Europe Momentum har i simulation i samme snart 5-årige periode opnået 86,2% i nettoafkast mod 55,8% for referenceindekset, som er STOXX 600 indekset via iShares STOXX Europe 600 – en paneuropæisk ETF, der afspejler investering i alle aktierne i indekset.

Læs mere om Falcon Europe Momentum her samt i dette faktaark (PDF).

Vi er medinvestorer
Vi er selv medinvestorer med et tocifret millionbeløb i Falcon-selskaberne, og vil naturligvis også være at finde som investorer i Falcon Europe Momentum, når vi indenfor få uger investerer midlerne i selskabet. Investeringerne spredes i op til 15 europæiske lande, og vi kan dermed allokere mod de lande og aktier i Europa, der er i stærkest momentum og dermed giver de bedste afkastmuligheder.

Gå-hjem-arrangementer om Falcon Europe
Vi afholder i vores lokaler tæt ved Mols-Linien i Aarhus følgende gå-hjem-arrangementer af 1 times varighed, hvor vi fortæller nærmere om Falcon Europe og strategien bag:

Ønsker du at mødes i København, et andet sted i landet eller på andre datoer end ovennævnte, står vi gerne til rådighed for et møde. Kontakt i så fald kundedirektør Morten Trebbien på [email protected] eller direkte/ mobil 23 64 79 28.

Introduktionsrabatter indtil 31. december 2016
Frem til udgangen af december tilbyder vi ved investering i Falcon Europe to introduktionsrabatter, der godt kan kombineres:

Ønsker du at gøre brug af den ene eller begge introduktionsrabatter, bedes du fremsende denne særlige ordreblanket senest henholdsvis 10./31. december 2016 til [email protected].

Har du spørgsmål eller ønsker at mødes/høre mere om strategien i Falcon Europe, så kontakt os gerne ved at sende en mail til [email protected] eller ringe på 38 14 66 00.

Vejen til gode afkast
Går gennem indbakken