Falcon Danske Aktier:
De 5 MEST INTERESSANTE positioner

Herunder ses de 5 mest interessante positioner i Falcon Danske Aktier. Der er tale om selskaber, der scorer højt i vores porteføljestyringssystem, som eksekverer fondens investeringsstrategi. Hvilke selskaber der er mest attraktive skifter med tiden. Det er her, at en systematisk tilgang til investering hjælper os med at træffe de rigtige beslutninger på langt sigt. Selskaberne har leveret et markant positivt afkast i år. Samtidig har de klaret sig relativt godt i de seneste måneders uro på det danske aktiemarked.

Aktie Vægt
Novo Nordisk A/S Class B 8,8%
Danske Bank A/S 6,2%
Pandora A/S 6,0%
Zealand Pharma A/S 4,9%
H. Lundbeck B A/S 2,4%

3 gode grunde til at blive medinvestor i Falcon Danske Aktier

MARKANT MERAFKAST

Falcon Danske Aktier har siden opstarten i 2012 givet et merafkast på 145%-point. Det svarer til 145.000 kr. mere i afkast for hver 100.000 kr investeret. Det er et afkast i særklasse opnået via vores unikke tilgang til investering i det danske aktiemarked.

LANG TRACK-RECORD

Fonden blev startet op i februar 2012 og har nu næsten 12 års track record. Vi har klaret os bedre end markedet i 8 ud af 12 år. Vi har navigeret vores medinvestorer sikkert igennem de seneste mange års markedsuro. Falcon Danske Aktier opnåede en 4-stjernet rating fra Morningstar i 2021 og en 5-stjernet rating i 2023.

VI FORELSKER OS ALDRIG I ET SELSKAB

Vores investeringsstrategi er baseret på systematisk og objektiv analyse af virksomhedernes relle performance. Vi bruger ikke mavefornemmelser.

Vi går langt udenom historier og spin. Jo tættere en kapitalforvalter kommer på et selskab og ledelsen jo senere indser vedkommende, at casen har ændret sig, og investeringen bør afhændes.

Vi forelsker os aldrig i et selskab. Lad os vælge de rigtige aktier for dig.