Bedste investeringsforening morningstar

Bedste investeringsforening hos Morningstar

To af vores tre fonde ligger nu henholdsvis nr. 1 og 3 på Morningstars liste over danske fonde (kapital- og investeringsforeninger) for performance 2018 til dato.

Mange tror, at momentumstrategier klarer sig dårligere end andre investeringsstrategier i faldende aktiemarkeder. Det kan forekomme, men vores research og faktiske resultater viser, at det med vores strategier ikke altid er rigtigt. Det skyldes, at vi i Falcon Invest bruger risikojusterede momentumberegninger og delporteføljer for at mindske tilbagefald i vores fonde og skabe bedre langsigtede afkast til vores medinvestorer.

2018 har for de fleste investorer og investeringsforeninger været et vanskeligt år. Verdensaktieindekset og det europæiske STOXX 600 aktieindeks er begge faldet med 4,5%, og det danske C25 aktieindeks er faldet 1,4%.

Analysehuset Morningstar tracker performance i blandt andet danske investeringsfonde, og Falcon Europe Momentum ligger her nr. 1 for hele 2018 til dato. Falcon Danske Aktier Momentum ligger nr. 3 – som en af de eneste fonde med positivt afkast trods, at indekset er faldet. Falcon Flex ligger på niveau med verdensaktieindekset, så her har vi ikke overperformet.

Vi kigger nu frem mod andet kvartal af 2018, hvor vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at skabe gode afkast til vores medinvestorer.

Er du ikke allerede investor hos os, kan du nemt blive medinvestor via din netbank.

Vejen til gode afkast
går gennem indbakken